Loader

Diensten

Ons dienstverleningspakket is te verdelen in twee takken: schoonmaakwerkzaamheden en facilitaire dienstverlening.

Schoonmaakwerkzaamheden

Persoonlijk en professioneel maatwerk, daar gaat het om. Wij verzorgen de volledige schoonmaak voor zorginstellingen. Het schoonhouden van kamers, sanitair, openbare ruimtes, gangen, trappenhuizen en bergingen kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Wij nemen graag een stukje zorg uit handen als het gaat om hygiëne en schoonmaakwerkzaamheden.

 • Algemene schoonmaakwerkzaamheden

 • Gespecialiseerde reiniging

 • Vloeronderhoud

 • Glasbewassing

 • Verzorging van persoonsgebonden
  wasgoed, platgoed en labelen

 • Dagelijkse, wekelijkse
  en maandelijkse schoonmaak

diensten
diensten

Facilitaire dienstverlening

Ook op facilitair gebied ontzorgen wij onze klanten. Wij maken het verschil door goed te luisteren, anders te kijken en slim te schakelen. Op ieder moment flexibel, betrokken en proactief. Wij weten als geen ander wat er nodig is om de juiste facilitaire dienstverlening te bieden.

 • Kleine technische handelingen     

 • Reparatiewerkzaamheden     

 • Kleine restauratiewerkzaamheden     

 • Klein beheer aan de residentie 

 • Tuinonderhoud

 • Bevoorrading

Certificaten

Wij streven naar kwaliteit als het gaat om hygiëne. Daarom zijn wij in het bezit van de Code Verantwoordelijk Marktgedrag.
Daarnaast zijn wij ook een erkend leerbedrijf en hebben hier ons certificaat van ontvangen. 

Een dag uit het leven van een Zuivere Zaak collega

Marijke (46 jaar) start haar werkdag om 7:00. Op dat moment zijn de meeste bewoners van de residentie wakker geworden en nuttigen zij hun ontbijt in de gezamenlijke ruimte. De bewoners die het liefst niet aanwezig zijn wanneer hun kamer wordt schoongemaakt, zijn als eerste aan de beurt. De badkamer wordt zorgvuldig gereinigd, het beddengoed wordt vervangen en de vloer krijgt haar maandelijkse boenwasbeurt. Omdat Marijke weet wat de dagelijkse routine van de bewoners is, zorgt ze ervoor dat ze om 10:00 bij mevrouw De Vries (92) is. Net op tijd voor de koffie met een koekje. Tussen het schoonmaken door vraagt Marijke naar hoe de spreekbeurt van haar kleindochter gisteren was gegaan. Mevrouw De Vries leeft op en vertelt trots dat ze het zo goed heeft gedaan.

Op weg naar meneer De Jong ziet Marijke dat er een lamp is doorgebrand in de gang. Ze haalt een nieuwe lamp uit de voorraadkamer en ziet dat dit de laatste is. Na het vervangen van de kapotte lamp, zorgt ze er gelijk voor dat er 10 nieuwe lampen worden besteld. Zo kunnen ze weer even door. Eenmaal aangekomen bij meneer De Jong, zorgt Marijke voor schoon beddengoed en maakt een gezellig een praatje met meneer. 

De laatste twee uur van haar werkdag gaat Marijke de tuin in. Er moet wat onkruid gewied worden en de buxus moet weer netjes in vorm geknipt worden. Na het opruimen van het groenafval, maakt ze nog een laatste ronde door de residentie en keert ze voldaan huiswaarts. 

uithetlevenvan