Loader

Over ons

Zuivere Zaak is als facilitaire dienstverlener actief in de geprivatiseerde gezondheidszorg voor ouderen. Onze kracht
is dat wij werken met professioneel en gecertificeerd personeel dat al het niet-verzorgende werk van de verpleging
uit handen neemt. Dit doen we door reguliere en incidentele schoonmaakwerkzaamheden uit te voeren,
alsook kleine technische handelingen en reparaties  in en om de residentie.

Onze collega’s

Om onze kwalitatief hoogstaande dienstverlening te kunnen garanderen, vragen wij veel van onze collega’s. Wij vinden dit van groot belang omdat zij degenen zijn die direct contact hebben met de bewoners. Zo werken wij volgens de richtlijnen van het Landelijk Centrum Hygiëne en Veiligheid en hanteren hun richtlijnen nauwgezet.

Onze medewerkers vallen onder de CAO Schoonmaak- en Glazenwassersbedrijf in de gezondheidszorg, waardoor een eerlijk loon en andere regelingen voor hen zijn vastgesteld. Ook zijn alle medewerkers opgeleid door de Raad voor Arbeidsverhoudingen Schoonmaak- en Glazenwassersbranche. Iedereen heeft de opleiding Specialistisch Schoonmaakonderhoud in de Zorg met succes afgerond, waardoor een veilige en hygiënische dienstverlening de standaard is.

Onze werkwijze

Om voor elke residentie dezelfde professionele werkwijze te kunnen garanderen, hebben wij een schoonmaak plan opgesteld.

Hierin staat duidelijk beschreven welke werkzaamheden dagelijks, wekelijks, maandelijks of jaarlijks uitgevoerd moeten worden, inclusief aftekenlijsten. Deze lijsten worden centraal opgeslagen en kunnen te allen tijde worden overlegd met de inspectie instantie. Door deze nauwkeurige werkwijze is onze hoogstaande kwaliteit altijd gegarandeerd.

649
Blije klanten
11
locaties
30
medewerkers
1243
Schone ruimtes

Team

Team Image
Cornelis Zuman
Founder

Mijn ziel en zaligheid heb ik in Zuivere Zaak gestoken. Met veel warmte stuur ik een heel hecht team aan dat voelt als mijn familie. Met elkaar gaan we iedere uitdaging aan en zorgen we voor een brandschoon resultaat. 

Team Image
Liz Tegelaar-Zuman
Commercieel Directeur

Elke dag is er 1 om te leren en te ontdekken in je eigen passie en talenten. Gelukkig mag ik dit doen voor Zuivere Zaak als commercieel directeur en stage begeleider waar ik met veel zorg en liefde mijn functie vervul. 

Certificaten

Wij streven naar kwaliteit als het gaat om hygiëne. Daarom zijn wij in het bezit van de Code Verantwoordelijk Marktgedrag.
Daarnaast zijn wij ook een erkend leerbedrijf en hebben hier ons certificaat van ontvangen.