Glasbewassing

Glasbewassing

Ook voor schone ramen en kozijnen bent u bij De Zuivere Zaak aan het juiste adres. Wij reinigen uw ruiten, de omlijstingen en de kozijnen. Ook het verwijderen van mos is voor onze medewerkers geen enkel probleem. Na een eerste glasreiniging bekijken onze specialisten met welke frequentie uw ramen gewassen moeten worden. Dit heeft onder andere te maken met de ligging van uw gebouw. Na deze eerste reiniging en het vaststellen van periodiek onderhoud hebt u geen omkijken meer naar uw schone ruiten. Onze medewerkers verzorgen alles!

Wij reinigen alle ruiten met osmosewater. Dit water is ontdaan van zout en mineralen en geeft hierdoor een streeploos en schoon resultaat. Het gedemineraliseerde water zorgt niet alleen voor een glanzend schoon oppervlak, het is ook nog eens heel duurzame manier van ramen wassen. Naast het osmosewater wordt er gebruik gemaakt van een telescoop. Deze heeft een sterk reinigend vermogen. Voor een echt schoon resultaat!

Wie zijn wij

Zuivere Zaak is een groeiend en vooruitstrevend duurzaam bedrijf, centraal gelegen in Nederland. Opgericht in 2014 als klein en zelfstandig bedrijf, met slechts één zorgvilla als vaste klant. Door grote tevredenheid van onze eerste klant groeide het bedrijf snel en hebben wij inmiddels een grote aantal zorgvilla’s en andere zorginstellingen onder onze hoede. Wij beschikken over een professioneel team met enthousiaste personeelsleden. Al ons personeel is opgeleid tot schoonmaker in de gezondheidszorg. Op deze manier garanderen wij alle zorginstellingen dat ons personeel het werk vakkundig en professioneel uitvoert. Onze medewerkers zijn gecertificeerd en weten precies welke zaken op dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse basis aandacht nodig hebben. Wij houden ons hierbij aan alle gestelde richtlijnen voor hygiëne en ouderhoud en wij volgens altijd de vastgestelde protocollen van het RIVM. Wij gebruiken tijdens onze werkzaamheden volledig ecologische en biologische reinigingsmiddelen uit eigen productie.