Facilitaire dienstverlening Noord-Holland

Facilitaire dienstverlening Noord-Holland

De zuivere zaak

Bent u eigenaar van een zorginstelling in Noord-Holland en bent u op zoek naar een betrouwbare partij voor facilitaire dienstverlening? U bent bij De Zuivere Zaak aan het juiste adres. Ons ambitieuze en professionele bedrijf verzorgt al jarenlang op hoog niveau facilitaire diensten voor verschillende zorginstellingen in het hele land.

Systematiek

Onze medewerkers houden alle werkzaamheden bij in een dagelijks kwaliteitssysteem. Dit houdt in dat de medewerkers noteren welke werkzaamheden uitgevoerd zijn en dat dit vervolgens makkelijk terug te lezen is voor leidinggevenden en onze klanten. Door middel van dit kwaliteitssysteem bieden wij transparantie over onze geleverde diensten richting onze klanten. Transparantie staan bij De Zuivere Zaak hoog in het vaandel. Ook klantvriendelijkheid, service en hoge kwaliteit zijn speerpunten binnen ons bedrijf. De wens van onze klant is leidend, wij zoeken een oplossing voor iedere vraag en lossen uw problemen altijd binnen 24 uur op een vakkundige manier op. Daarnaast hanteren wij korte lijnen met onze klanten en bieden wij een vast aanspreekpunt. Deze medewerker is altijd bereikbaar voor vragen en opmerkingen en geven onze klant een vertrouwd gevoel.

Facilitaire dienstverlening Noord-Holland

Facilitaire dienstverlening Noord-Holland

Waar kunt u ons vinden

Ons bedrijf bestaat uit meer dan 50 vakmensen, werkzaam door vrijwel heel Nederland. Wij zijn werkzaam in negen verschillende provincies. U vindt ons in Noord-Brabant, Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Drenthe en Flevoland. Ook voor uw zorginstelling leveren wij ongetwijfeld de beste opties voor facilitaire diensten.