Loader

Cornelis Zuman

Founder

03

Henk Zuman

Director Sales

2020_07_01_14_43_IMG_5193

Brian Gonzalez

Director Glasbewassing / Specialistisch onderhoud

ilona website

Ilona Scheen

Regiomanager

2020_05_30_17_09_IMG_4529

Boyke Gajadien

Regiomanager

hakima goed website

Hakima Awarrai

Regiomanager

Onze collega’s
Om onze kwalitatief hoogstaande dienstverlening te kunnen garanderen, vragen wij veel van onze collega’s. Wij vinden dit van groot belang omdat zij degenen zijn die direct contact hebben met de bewoners. Zo werken wij volgens de richtlijnen van het Landelijk Centrum Hygiëne en Veiligheid en hanteren hun richtlijnen nauwgezet.

Onze medewerkers vallen onder de CAO Schoonmaak- en Glazenwassersbedrijf in de gezondheidszorg, waardoor een eerlijk loon en andere regelingen voor hen zijn vastgesteld. Ook zijn alle medewerkers opgeleid door de Raad voor Arbeidsverhoudingen Schoonmaak- en Glazenwassersbranche. Iedereen heeft de opleiding Specialistisch Schoonmaakonderhoud in de Zorg met succes afgerond, waardoor een veilige en hygiënische dienstverlening de standaard is.

Onze werkwijze
Om om op elke locatie dezelfde professionele werkwijze te kunnen garanderen, hebben wij een schoonmaak plan opgesteld.

Hierin staat duidelijk beschreven welke werkzaamheden dagelijks, wekelijks, maandelijks of jaarlijks uitgevoerd moeten worden, inclusief aftekenlijsten. Deze lijsten worden centraal opgeslagen en kunnen te allen tijde worden overlegd met de inspectie instantie. Door deze nauwkeurige werkwijze is onze hoogstaande kwaliteit altijd gegarandeerd.

Een dag van een van onze collegae 

Een dag op locatie Slingerbosch begint om 7 uur. De eerste paar uren zorg je dat de openbare ruimtes er weer keurig uitzien. Het is nog rustig, alleen collega’s van de zorg hoor je op de achtergrond en zo nu en dan gaat het belletje van bewoners. Als bewoners langzaam naar beneden komen om te ontbijten, Is het tijd voor jezelf om even bij te komen en te genieten van een heerlijke kopje thee. Nadat je collega is gearriveerd ga je samen aan de slag om de appartementen van de bewoners schoon te maken.  Je maakt niet alleen schoon maar zorgt ook dat kleding van de bewoners worden gewassen.  Je zorgt dat de kleding wordt gestreken of opgevouwen.  Je loopt de was uit en zorgt dat alles weer netjes in de kasten ligt. Het leuke van dit werk is, dat het werk divers is.  Je hebt ook contact met de bewoners.  Met de een natuurlijk meer als met de ander. Maar even gezellig kletsen doet de bewoners en jezelf goed. Dankbaar ben ik dat ik een steentje kan bijdragen voor deze bijzondere doelgroep. Zeer dankbaar ben ik om voor de Zuivere Zaak te mogen werken. Een mooi bedrijf met fijne collega’s.

De Zuivere Zaak, een zaak met een Zuiver geweten!