Over ons

Over ons

Zuivere Zaak is een groeiend en vooruitstrevend duurzaam bedrijf, centraal gelegen in Nederland. Opgericht in 2014 als klein en zelfstandig bedrijf, met slechts één zorgvilla als vaste klant. Door grote tevredenheid van onze eerste klant groeide het bedrijf snel en hebben wij inmiddels een grote aantal zorgvilla’s en andere zorginstellingen onder onze hoede. Wij beschikken over een professioneel team met enthousiaste personeelsleden. Al ons personeel is opgeleid tot schoonmaker in de gezondheidszorg. Op deze manier garanderen wij alle zorginstellingen dat ons personeel het werk vakkundig en professioneel uitvoert. Onze medewerkers zijn gecertificeerd en weten precies welke zaken op dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse basis aandacht nodig hebben. Wij houden ons hierbij aan alle gestelde richtlijnen voor hygiëne en ouderhoud en wij volgens altijd de vastgestelde protocollen van het RIVM. Wij gebruiken tijdens onze werkzaamheden volledig ecologische en biologische reinigingsmiddelen uit eigen productie.

Systematiek

Onze medewerkers houden alle werkzaamheden bij in een dagelijks kwaliteitssysteem. Dit houdt in dat de medewerkers noteren welke werkzaamheden uitgevoerd zijn en dat dit vervolgens makkelijk terug te lezen is voor leidinggevenden en onze klanten. Door middel van dit kwaliteitssysteem bieden wij transparantie over onze geleverde diensten richting onze klanten. Transparantie staan bij De Zuivere Zaak hoog in het vaandel. Ook klantvriendelijkheid, service en hoge kwaliteit zijn speerpunten binnen ons bedrijf. De wens van onze klant is leidend, wij zoeken een oplossing voor iedere vraag en lossen uw problemen altijd binnen 24 uur op een vakkundige manier op. Daarnaast hanteren wij korte lijnen met onze klanten en bieden wij een vast aanspreekpunt. Deze medewerker is altijd bereikbaar voor vragen en opmerkingen en geven onze klant een vertrouwd gevoel.

Waar kunt u ons vinden

Ons bedrijf bestaat uit meer dan 50 vakmensen, werkzaam door vrijwel heel Nederland. Wij zijn werkzaam in negen verschillende provincies. U vindt ons in Noord-Brabant, Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Gelderland, Overijssel en Flevoland. Ook voor uw zorginstelling leveren wij ongetwijfeld de beste opties voor facilitaire diensten.