Vloeronderhoud

Vloeronderhoud

Voor het onderhoud van uw vloer werken wij met milieuvriendelijke schoonmaakproducten. Onze medewerkers behandelen uw vloer hier regelmatig mee om de levensduur van uw vloer te verlengen. Uw vloer krijgt immers de gehele dag veel te verduren en heeft te maken met veel vuil en vocht.

Naast onze dagelijkse reiniging, raden wij onze klanten ook aan om hun vloer jaarlijks, of bij voorkeur twee keer per jaar te laten behandelen voor groot onderhoud. Onze gespecialiseerde medewerkers behandelen ieder vloertype, van houten vloeren tot natuursteen of PVC.

Wie zijn wij

Zuivere Zaak is een groeiend en vooruitstrevend duurzaam bedrijf, centraal gelegen in Nederland. Opgericht in 2014 als klein en zelfstandig bedrijf, met slechts één zorgvilla als vaste klant. Door grote tevredenheid van onze eerste klant groeide het bedrijf snel en hebben wij inmiddels een grote aantal zorgvilla’s en andere zorginstellingen onder onze hoede. Wij beschikken over een professioneel team met enthousiaste personeelsleden. Al ons personeel is opgeleid tot schoonmaker in de gezondheidszorg. Op deze manier garanderen wij alle zorginstellingen dat ons personeel het werk vakkundig en professioneel uitvoert. Onze medewerkers zijn gecertificeerd en weten precies welke zaken op dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse basis aandacht nodig hebben. Wij houden ons hierbij aan alle gestelde richtlijnen voor hygiëne en ouderhoud en wij volgens altijd de vastgestelde protocollen van het RIVM. Wij gebruiken tijdens onze werkzaamheden volledig ecologische en biologische reinigingsmiddelen uit eigen productie.