Loader

Onze werkwijze

Onze gespecialiseerde medewerkers komen graag bij je langs voor een eerste glasreiniging. Je zult zien dat we altijd tot 100% resultaat uitkomen. Vervolgens bespreken we samen hoe vaak glasbewassing nodig is voor blijvend schone ramen. Dit hangt bijvoorbeeld af van de ligging.

Glasbewassing met osmose

Bij osmose bewassing maken we gebruik van osmosewater. Glasbewassing met osmose zorgt voor een streep loos resultaat. Maar wat is osmose bewassing precies?

In normaal leidingwater en regenwater zitten mineralen en zouten die op het oppervlak van je ramen achterblijven wanneer het water is opgedroogd. Hierdoor ontstaan de bekende kringetjes na afloop van een regenbui. Bij osmose glasbewassing wordt gebruik gemaakt van gedemineraliseerd water. Dit is gewoon water dat door middel van filters ontdaan is van mineralen en zouten. Het wordt ook wel ‘osmosewater’ genoemd. Er blijft puur water over dat na verdamping geen vlekken achterlaat op ramen en andere oppervlakken. Simpelweg omdat er niets meer in het water zit wat kan vlekken. Naast dat het een écht schoon resultaat oplevert, is dit ook een duurzame manier van ramen wassen.

Voor osmose glasbewassing maken we gebruik van een telescoop. Behalve dat het osmosewater zelf geen vlekken achterlaat, heeft de telescoop ook een sterker reinigend vermogen. Als het water op je ramen wordt gespoten gaat het een verbinding aan met het aanwezige vuil. Het osmosewater trekt als het ware het vuil van het raam af. Zelfs tot uit de poriën van het glas.

Na bewassing spoelen we het raam na en wordt ook het laatste vuil uit alle naden en voegen weggespoeld. Osmose bewassing met de telescoopmethode is schoner en reinigt dieper dan met de klassieke methode met sop en wisser.

Neem vandaag nog contact op!